Регистрирай сега своята безплатна арт галерия! Посети арт галериите на българските Художници, Дизайнери, Фотографи, Скулптори, Аниматори!
BulArts.com - Галерии на български художници, дизайнери, фотографи, аниматори
 • Професия
 • 2D Аниматор
 • 3D Дизайнер/Аниматор
 • Графичен дизайнер
 • Дърворезбар
 • Иконограф
 • Илюстратор
 • Керамика и текстил
 • Моден дизайнер
 • Продуктов дизайнер
 • Скулптор
 • Фотограф
 • Художник

 • Подреди по
 • Потребителско име
 • Име
 • Фамилия
 • Град
 • Последна промяна
 • Творби
BulArts.com препоръчва: Домейни и хостинг от ICN.bg
Подкрепете BulArts.com, кликнете на банера:
Bularts.com: English versionBularts.com: Българска версияBularts.com: index
» Произволен потребител
Зорница
Велева
Художник
отТворческа дейност


Говори


Стани член Повече
» Последни новини
Дилян Дочев – DiL и Неви Петкова с изложбата "ОПИЯНЕНИЕ"
06/05/2011

На 10 май 2011 г. · 18:30 - 22:00 в гр. София ул.Фритьоф Нансен 17 имаме удоволствието, с чаша вино в ръка, да ви поканим на откриването на поредната изложба в ГАЛЕРИЯ - КЛУБ “КУЛТУРА НА ВИНОТО” - “ОПИЯНЕНИЕ” – то този път дължим на ловешк...

Архив Повече
» BulArts.com в Facebook
Пълна статия
Как да популяризираме BulArts Галерията си в Интернет?
15/09/2009

Екипът на BulArts.com - Български Арт Галерии, се грижи за оптимизацията на сайта в търсещи машини постоянно. Това прави всяка една от галериите отлично място за реклама на творбите ви и на вас самите като професионалисти в конкретна област.

С помощта на няколко съвета, описани по-долу, ще можете лесно и бързо да популяризирате своята арт галерия в BulArts.com. Благодарение на ICN.bg имате възможността да покажете галерията си по цял свят - възползвайте се от това като допълнително оптимизирате своята арт галерия тук.

Ето ги и нашите съвети:
1. Ленти с последно добавени творби
Тези две ленти се намират точно под логото и търсачката. Те показват общо 22 хронологично сортирани творби, които са бутони към различни галерии. Когато някой от потребителите на BulArts.com качи нова творба в галерията си, тази творба автоматично се показва най-отпред в горната лента с творби. Независимо колко нови творби качите, Вашата галерия ще има само една позиция в лентите - така 22-те творби, показани в двете ленти, са бутони към 22 различни арт галерии от BulArts.com. Според статистиките ни лентите с последно добавени творби са едно от най-посещаваните места в сайта. Те имат функцията на рекламни банери за вашите арт галерии, затова трябва да се възползвате от тази реклама. Препоръчваме Ви, периодично да качвате своите произведения, а не накуп. По този начин банерът към галерията Ви винаги ще е по-напред в сортирането в двете ленти. Така Вашата галерия ще е по-посещавана.

2. Информация за вас

След като влезете с име и парола ще се заредят настройките на личните ви данни. Арт Галериите в BulArts.com са така организирани, че да популяризират името и професията Ви в търсачките, т.е. веднага след като се регистрирате в сайта и администраторите публикуват галерията Ви, попълнете името, фамилията и професията си. Ако тези данни не присъстват никой няма да може да открие галерията Ви чрез търсачката в сайта, затова попълнете най-малко тях на български и на английски език.
Препоръчваме Ви да посочите личния си уеб сайт ако имате такъв. Така му правите безплатна реклама в BulArts.com и няма причина да не се възползвате от тази възможност. Препоръчваме също така да попълните подробно полето "Творческа дейност" - опишете с какво се занимавате, къде сте работили, какъв тип изкуство практикувате, какво е образованието ви, какви техники или софтуер използвате и пр. По възможност гледайте текста в това поле да съдържа думи и фрази, по които желаете посетителите да намират онлайн галерията ви в Google и другите световни търсачки.
Попълването на биографията ви дава повече възможности за работа и съвместен бизнес. В Bularts.com влизат много работодатели, които биха се свързали с човек, който е предоставил повече информация за себе си в страниците на своята арт галерия.

3. Приятелски мрежи

Всеки притежател на арт галерия в BulArts.com може да рекламира други галерии в своята. Това става в карето "Приятели и колеги", което се намира в дясната част на всяка галерия от сайта. Много е лесно да добавите приятел: влизате с име и парола, откривате галерията на приятеля си и кликате на надписа "Добави като приятел" (намира се най-долу в карето "Приятели и колеги").
Изграждането на приятелски мрежи задържа посетителите в сайта и ги насочва към творци, които се познават и/или работят заедно. Възможно е посетителите да поискат препоръки от Вас за Ваш колега, който са видяли в карето Ви с приятели.

4. Начини за връзка с Вас

При регистрацията си посочете достоверен е-мейл. По този начин потенциални клиенти и партньори ще могат да Ви пишат директно от страниците на Вашата арт галерия в BulArts.com, от карето "Контакт с автора". В персоналните си настройки (виж т.2) можете да добавите телефон или Skype име, на които да Ви търсят.

5. Присъствие в социалните мрежи
Преди време отделихме сериозно внимание на популяризирането на арт галериите ви в социалните мрежи, след като установихме, че над 1/3 от трафика е оттам. Освен, че създадохме група и фен страница във Facebook, както и микроблог в Twitter, ние реализирахме и няколко модула за социалните общества. Всяка една страница в BulArts.com може да бъде популяризирана в над 50 мрежи с един клик върху "Сподели в социалните мрежи" (намира се долу вдясно, в карето "Бързи препратки"). Когато минете с мишката върху този текст ще се появи меню с различни популярни мрежи - кликнете върху тази, която ползвате и автоматично там ще се публикува препратка към желаната страница. Чрез бутон "Добави" пък може да добавяте страници от BulArts.com в Svejo.net и след това да следите колко човека са гласували за тях.
Препоръчваме Ви да споделяте в социалните мрежи всяко ново нещо, което качвате в галерията си. Така не само повече хора ще видят творчеството Ви, но и ще могат да изкажат мнението си за него.

6. Презентирайте адреса на галерията Ви
В BulArts.com сме създали удобна структура на адресите на галериите: http://www.bularts.com/gallery-USERNAME.html ("username" е Вашето потребителско име). С други думи, ако сте се регистрирал(а) с потребителско име "painter", Вашата галерия ще е на адрес: http://www.bularts.com/gallery-painter.html. Направихме това с цел по-лесното запомняне на адресите, когато Ви е необходимо да ги запишете някъде. Препоръчваме Ви да публикувате линк към галерията си навсякъде, където е възможно - така тя ще се индексира по-добре в резултатите на Google и другите търсачки и ще печелите повече популярност онлайн.

7. Използвайте възможностите на Facebook
Неслучайно сме създали група и фен страница там. В групата ни презентираме всички нови творби и галерии в BulArts.com, а в фен страницата показваме интересни тематични сайтове. Можете да се възползвате да качите своите творби в секция "Снимки" и секция "Видео" в групата ни във Facebook. Тези секции са отворени за всички членове на групата, които надхвърлиха 100 човека. Можете да ни помогнете в разширяването на групата като поканите свои приятели и колеги, които имат интерес към българското изкуство.

8. BulArts.com да не са пък единствения сайт?!
Това е факт, ние изобщо не сме единственото място, където можете да покажете творбите си. Това е нещо много хубаво за вас, защото ви дава повече възможности да се презентирате, и за нас, защото ни държи винаги нащрек за нивото на BulArts.com спрямо конкуренцията. Вероятно няма нужда да ви казваме, но ако все още не сте го направили - направете го, рекламирайте себе си и творчеството си навсякъде в Интернет, където тази възможност ви се предоставя. В крайна сметка това е вашата реклама в най-модерната и популярна в света медия. Защо хората да не научат за това, което правите, когато има къде и на кого да го покажете?
Нашият екип постоянно се грижи за разработката на BulArts.com: обогатяваме възможностите му, рационализираме интерфейса, актуализираме кода и структурата. Тези от вас, които са имали проблеми при използването на сайта знаят, че реагираме веднага с конкретни реализации, докато проблемът не бъде напълно отстранен. Това ще продължава и в бъдеще, така че вашите невероятни творби да бъдат представяни възможно най-добре в BulArts.com. Въпреки това сме наясно, че има доста други места, където може да представяте творбите си и се надяваме да имате активно присъствие и там.

Всички статии
» Потребителски вход
» Нови оферти за работа
» Бързи препратки

Реклама  |  Условия за ползване  |  Контакти  |     2006-2011 © BulArts.com    Hosted by ICN.bg